رفتن به مطلب

داستان بی غیرتی سکس زنم با پیرمرد حشری

mame85

ارسال‌های توصیه شده

سکس زنم و پیرمرد

سلام من حامد ۳۱ و زنم فرشته ۲۶ ساله از تهران هستیم. خانومم اکثرا لباسای باز میپوشه و گاها چاک سینه شم معلومه . با قد ۱۷۰ و وزن ۶۷ و سینه ۹۰

داستان مربوط میشه به چند وقت پیش که ما دنبال خونه بودیم .تو دیوار و چند تا بنگاه گشتیم و به چندین بنگاه هم سپرده بودیم . حدود یه هفته که درگیر بودیم یکی از بنگاه یا زنگ زد که یه مورد پیدا کرده . وقتی رسیدیم طرف گفت خونه مال یه پیرمرده که کلا یه طبقه هست و خودش داره میره جای دیگه زندگی کنه ولی چند وقت زمان میبره تا خالی بشه قراره تعمیرات کنه . مام ادرس گرفتیم بریم ببینیم . زنم یه تاپ پوشیده بود با شلوار لی و مانتو باز که سینه اش معلوم میشد . وقتی رسیدیم به خونه معمولی بود که تو حیاطش حوض داشت و دو خوابه و بسیار قدیمی اما حدود ۹۰ درصد کارای بازسازیش انجام داده بودند . پیرمرده هم که ما رو دید چشم از زنم برنمیداشت و مدام داشت از خونه تعریف میکرد و تو همین حین چند باریم دستش به بدن و لباس فرشته خورد .
وقتی داشت حموم دستشویی رو نشون میداد همینطور که جلو در وایساده بود زنم از جلوش رد شد و کاملا سینه و بدنش مالیده شد بهش . قشنگ داشت لذت میبرد از این قضیه که فرشته گفت خونه رو پسندیده ولی قیمت خیلی بالاست که پیرمرد گفت منم کلی خرجش کردم و کل درآمدم از اینجاست و گرون نمیدم و از این بحثا که ما رفتیم و قرار شد هماهنگ کنیم اگه خواستیم .
بعد از چند روز که زنم عاشق خونه شده بود و از طرفی خونه با پولمون جور نمیشد تصمیم گرفتیم دوباره با یارو صحبت کنیم.

بنگاهیه یه قرار گذاشت و پیرمرده اومد اما هر چی صحبت کردیم از حرفش پایین نمیومد و بلند شده که بره زنم جلو در مغازه ازش دوباره خواهش کرد و پیرمرده هم گفت بیاین خونه خودمون صحبت میکنیم تو ماشین زنم بهش گفت باید طلاهامو بفروشم اگر بخوام بیشتر پول جور کنمو و حیفه سرمایه زندگیمونه . پیرمرده هم که با دیدن زنم باز حسابی خوش به حالش شده بود گفت بیاین خونه رو ببینین کامل شده کلی خرجشم کردم ولی بازم بهتون تخفیف میدم .
رسیدیم خونه برای خودش فرش پهن کرده بود و تخت گذاشته بود تو پذیرایی و یه تلوزیون . گفت من جایی رو ندارم فعلا اینجا دارم زندگی میکنم اگه بدم به شما با پولش میرم جای دیگه خودم تو شهرمون هماهنگ کردم . ولی بازم خیلی تخفیف نداد حدود یه ربع گذشت و ما درحال چونه زدن بودیم که زنم گرمش شد مانتوشو دراورد و با یه تاپ داشت تو خونه می چرخید و تعریف میکرد و ساپورت که دیگه کلوچه ش معلوم بود از پشتم گونش در حال رقص وقتی راه میرفت . چاک سینه شم با هر حرکت بیشتر خودنمایی میکرد . در حالی که خیلی تشنه بودیم حتی یخچالم نداشت طرف و من رفتم که برا زنم ابی چیزی بخرم و بیام که پیرمرده گفت بغالی چندتا کوچه اونورتره .
رفتم چندتا اب و بستنی گرفتم و برگشتم . موقع رفتن درو نبسته بودم

وقتی اومدم تو حیاط دیدم صدای خیلی خفیفی میاد . اومدم جلو تر دیدم زنم رو زمین دراز کشیده و پیرمرده دستاشو گرفته و زنم داشت التماس میکرد که ولش کنه اما پیرمرده میگفت نمیشه باید کارشو بکنه . زنم مدام میگفت الان شوهرم میاد .
پیرمرده :اون خودش تو رو با این وضع این جا گذاشته رفته
زنم: تو خیلی هولی ما اهلش نیستیم
پیرمرد: اگه راه نیای بعدا چند نفری خفتت میکنیم پس به نفعته الان راه بیای باهم . بعدم بهت تخفیف میدم دیگه لازم نیست طلاتو بفروشی .
در همین حین هم تاپ و ساپورت زنمو دراورده بود .
منم داشتم نگاه میکردم. هم میخواستم برم جلو هم کیرم سیخ شده بود .
زنم گفت اصلا خونتو نمیخوام بزار برم . که پیرمرده همینجوری که دستاشو گرفته بود شروع کرد به خوردن لباش و زنمم هی سرشو از زیر دهنش در میاورد . که پیرمرده با یه دست دوتا دستاشو گرفت و با یه دست دیگه شم داشت کصشو میمالید . دقیقا نقطه ضعف زنم همین بود .
زنم کم کم داشت شل میشد اما بازم مقاومت میکرد . که یارو با یه حرکت سریع شلوارشو کشید پایین . یه کیر حدود ۱۹ سانتی سفید با پشم و موی فراوون . یه پاشو گذاشت رو دست زنم با یه دستش دستشو گرفت بود و داشت با اون دستش کص زنمو میمالید و کیرشو اورد بود نزدیک سینه و صورتش که زنم هم شل شده بود هم داشت اذیت میشد پیرمرده هر کاری کرد زنم براش نخورد اما کصسش حسابی اب انداخته بود و دیگه کمتر مقاومت میکرد.
پیرمرد: ببین چه آبی انداختی خودتم دلت میخواد . بدنت امادست
زنم: نه ولم کن بزار برم
پیرمرده :مگه تخفیف نمیخواستی باید بهت تخفیف بدم
زنم: ولم کن
پیرمرده تو همین وسط خوابید رو زنمو کیرشو گذاشت لای پاش که زنم پاش جمع کرد تا نکنتش اما پیرمرده انداخته بود لای پاش داشت با کیرش چوچول زنمو تحریک میکرد .
یه چند دقیقه همینجوری ادامه و سینه های زنمو میک میزد . که یهو زنم گفت وای نه نکن .
داشت میکرد توش
زنم :چقدر کلفته دارم اذیت میشم .
پیرمرد: نترس الان عادت میکنی
نگاه کن چه خیس کردی خودتو . کیرم خیس خیسه . زنم :بس کن دیگه دیوونه شدم نمیخوام
پیرمرد:بهتره اروم باشی و لذت ببری منم خونه رو میدم بهت با تخفیف .
زنم:حامد کجایی به دادم برسی دارم
پیرمرد تا ته کرد توش و زنم فقط ساکت شده بود چندتا تلمبه که زد گفت مال شوهرت چقدره معلومه خیلی گنده نیست خیلی تنگی عروس خانوم . دیگه مال من شدی الان . خودم بازت میکنم ‌
زنم :فقط تمومش کن درد دارم .
پیرمرد : باشه عزیزم دختر خوشگلم . الان عادت میکنی و بعد دستای زنمو ول کرد داشت سینه هاشو میمالید و دیدم که زنم داره خودشو در اختیارش میذاره
پیرمرده گفت دیدی حالت داره بهتر میشه و بعد شروع کرد تند تر کردن که زنم شروع کرد به اه اه گفتن اروم که پیرمرد گفت اره عزیزم لذت ببره . کیر کلفت به این خوبی دادم بهت .

زنم :باشه بکن کثافت فقط تموم شه . باید خونه رم بهمون بدی
پیرمرد :اره خوشگله میدم بهت همون روز اول جلو در دستشویی که مالیدی خودتو بهم می خواستم بیارمت خونه ام تا معامله کنیم . الان داریم معامله میکنیم
زنم که دیگه به اون کیر کلفت عادت کرده بود گفت اره چه معامله ای . بکن سریع تا شوهرم نیومده
وای چقدر کلفته مال شوهرم کوچیکتره
پیرمرد :جوووون حالشو ببر عزیزم مال خودته
زنم:بکن ‌دیگه کیر کلفتتو بکن توم
عزیزم کجایی زنتو این پیرمرد داره میکنه
عزیزم جر خوردم
پیرمرد .تو دیگه زن منی
زنم:اره بکن با اون کیر کلفتت جرم بده
پیرمرده:میدونی من چندتا خونه و ماشین دارم مشکل پولم ندارم ااینا نقشه بود که بکشونمت اینجا کصتو برات باز کنم فقط
زنم:جوووون چه نقشه خوبی
پیرمرد :میخوام شوگرت شم بیام همینجا هر شب بکنمت
زنم:چرا که نه جرررررم بده کثافت
شوهرتم باید بدونه که دیگه زنش شوهر داره اونم با کیر کلفت
زنم: تو فقط منو بکن
پیرمرد : جووون دارم زن شوهر دار میکنم
بعدا جلو شوهرتم میکنمت

وسط این حرفا بودن که من رفتم تو یهو فرشته خودشو زد به این حال که به زور داره میده ولی پیرمرده همینجوری کیرش تو کس زنم بود گفت ببین اگه بخوای داد و بیداد کنی نمیزارم زنده بری بیرون زنتم مال خودم میکنم که زنم گفت عزیزم کاری نکن خواهش میکنم
منم مثلا خشم خودمو کنترل کردم و نشستم اونور تر

داشتم صحنه گایید شدن زنم توسط یه پیرمرد با کیر کلفتش میدیدم .
پیرمرده:تو چرا سیخ کردی . از دیدن کس دادن زنت داری لذت میبری نه ؟

میبینی چجوری کیر کلفتم زنتو باز کرده برات
میبینی زنتو زیر منه مال منه
زنم :وای حامد کیرش خیلی کلفته تا حالا این حسو نداشتم
پیرمرد : زنت دیگه مال منه هرشب باید زیرم بخوابه ببین چه حالی کرده . زنت کیر بیشتر از اینم جواب میده
زنم:اییییی بکن فقط بکن منو
پ:چشم خوشگله جرررررت میدم ببین لبهای گصت چه باز شده
ز:اره کصم تقدیم بهت . جلو شوهرم بکن . حالا که راضیه منو جررررر بده .
پ:
تو دیگه زن منی جنده منی مال منی
ز:اره پیرمرد کثافت با اون کیرت دیوووونم کردی پشمات که به کصم میخوره ‌اون کیرت که تا ته میره . منو بککککککن اشغال
پ:معلومه که میکنم تو جنده منی

بعد زنم رو تخت داگی شد و پیرمرد وایستاد پشتش از پشت کرد تو کصش
زنم:وای عزیزم چه کیر داره . حامد ببین چه کیری داره به این میگن کیر وایییی حامد مردم
پ:جوووون زنتو جنده کردم زنت مال منه دیگه
ز: حامد کصم داره پاره میشه

با هر تلمبه که میزد کل رون و کمر زنم میلرزید
زنم تو همین حال گفت حامد بیا میخوام برا توام بخورم دوتایی منو بگایید منم رفتم جلو کیرمو دراوردم دادم دهنش که پیرمرده گفت با این کیرت این جنده رو میکردی برای همینه تشنه شده دیگه

زنم همینجوری که میخورد به پیرمرده گفت جرررررم بده با اون کیر کلفتت دیگه باید همیشه با اون کیرت منو بکنییییی

پ:چشم عروسکم . جنده من جوووووون جلو شوهرت میکنم تو خونم میکنمت . میبرمت شمال تو ویلام میکنمت تو جنده منی
زنم:آره مال توام اشغال کثافت
بعد زنم شروع کرد به لرزیدن و ارضا شد افتاد رو تخت منم ابمو ریختم تو دهنش
ولی پیرمرده هنوز آبش نیومده بوده که تو همون حال خوابید رو زنم از پشت و توش تلمبه میزد
رو کرد به من گفت میبینی زنتو . زنه تو که اینجوری داره حال میکنه زیر کیر غریبه . از حال رفته ولی بازم دوست داره گاییده شه .
زنم تو اون حالت فقط اخ و اوخ میکرد و میگفت جووووون پاره شدم حامد پاره شدم دیگه بسه وایییی
پیرمرده هم با چندتا تلمبه محکم رو زنم خوابید و کیرشو در اورد گذاشت لای کونش و با آبش روی کون زنمو پر کرد .

بعد از اون روز خونه رو با یک چهارم قیمت داد به ما هر چند وقت یه بارم میومد خونمون و یا میرفتیم خونش تو شمال و البته یبار یکی از دوستاشم آورد که بعدا تعریف میکنم …

نوشته: hamed

لینک به دیدگاه
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

• اضافه کردن...

اطلاعات مهم

به زودی فعالیت در انجمن عمومی خواهد شد، حتما قوانین را مطالعه بفرمایید.