رفتن به مطلب

داستان کون دادن به پسر شمالی

chochol

ارسال‌های توصیه شده

کون دادن به پسر شمالی

اسمم محموده و ۲۲ سالمه و حدود ۸۰ کیلو وزن دارم و قدم ۱۸۰ هستش…یک روز که حسابی هوس کون دادن کرده بودم رفتم یک بسته کاندوم سه تایی خریدم و رفتم پارک دانشجو. ساعت حدود ۳ بعدازظهر بود. یکم چرخیدم و بعد از نیم ساعت چشمم خورد به یک پسر قد بلند و نسبتا لاغر. قیافش شبیه شمالیا بود. با یک پیراهن سفید و شلوار لی به رنگ آبی کمرنگ که داشت اینور و اونور و نگاه می‌کرد. نزدیک من که شد چشم تو چشم شدین و بعد از یک لبخند که ردوبدل کردیم روی صندلی چند متر اونورتر نشست. بعد از چند علامت اومد پیشم و معلوم شد اسمش علیرضا و ۳۰ سالشه و فاعله. با هم حرف زدیم و قرار شد بریم سکس کنیم. ولی نه اون جا داشت و نه من. توی خیابون کارگر شمالی بالاتر از میدون انقلاب یک حموم هست که قرار گذاشتیم بریم اونجا. رفتیم سوار بی آر تی شدیم. توی شلوغی بی آر تی همش خودشو بمن میمالید. خیلی زود رسیدیم میدون انقلاب و پیاده رفتیم تا حموم مورد نظر. نگران گیر دادن صاحب حموم بودیم ولی خوشبختانه کاری به کارمون نداشت. صابون گرفتیم و رفتیم داخل. من از این قسمت لخت شدن خیلی خوشم میاد و هر وقت میخوام لخت بشم پشتمون میکنم به پارتنرم و لخت میشم.اینجوری خودمم لذت میبرم. اونم لخت شد. کیرش نیمه شق بود و واقعا هم خوشگل بود و هم بزرگ. وقتی کامل شق شد سایزش ۲۰ میشد و کلفتیش هم اندازه مچ دستم میشد. رفتیم زیر دوش و همدیگرو با صابون شستیم در ابن حین مرتب از پشت بهم چسبید و شروع کرد به دستمالی و لب مالی من. من دوست ندارم از پارتنرم لب بگیرم ولی اون دوس داشت. بهش گفتم خوشم نمیاد و اونم قبول کرد. اون دراز کشید روی سکو و منم شروع کردم به ساک زدن کیر خوشگلش.اینکه دهنم با کیرش کاملا پر شده بود خیلی حس خوبی بهم می‌داد.من از زیر خایش لیس میزدم تا نوک کیرش. همش نگران بودم آبش بیاد چون بک بار با یک نفر دیگه اینجوری شده بود و خیلی حالم گرفته شده بود ولی ظاهرا این یک نفر اونجوری نبود. حدود ۵ دقیقه با کیرش ور رفتم و قرار شد منو داگی بکنه. یکی از کاندومها رو باز کردم و خودم کشیدم روی کیرش.بعدش قمبل کردم تا کیرشو بکنه تو کونم.بهش گفتم که اول آروم بکن بعدش محکم بکن. اونم کارشو بلد بود.آروم سر کیرش که واقعا با هیبت بود فرو کرد توی سوراخ کونم که با آب خیس شده بود. بعد درآورد و دوباره کرد و هر دفعه یکم بیشتر می‌کرد تو کونم.ظرف دو سه دقیقه کل کیرشو گرد تو کونم و شروع کرد به تلمبه زدن. تقریبا در هر بار کل کیرشو می‌کشید بیرون و همشو دوباره می‌کرد و آخرشم یه تقه میزد. بعد بهم گفت که دمر بخواب و منم دمر خوابیدم و اونم خوابید روم و دیگه کیرش خیلی راحت لیز خورد توی سوراخ کونم. دستاشو انداخته بود زیر شکمم و محکم منو گرفته بود و خیلی محکم فرو می‌کرد و درمیاورد. خیلی بهم حال می‌داد.من توی همین حالت آبم اومد ولی اون هنوز میخواست بکنه. علیرضا از روم بلند شد و بهم گفت که پاهامو بندازم رو شونش تا بازم منو بکنه. چون آبم اومده بود سخت بود ولی خودمو راضی کردم که باهاش ادامه بدم تا بتونم واسه دفعات بعد هم باهاش قرار بزارم.پاهامو انداختم رو شونش و اونم کیرشو تا ته کرد توی کونم. دو سه دقیقه طول کشید که تو این وضعیت منو بکنه تا آبش بیاد. بعدش یکم دراز کشیدیم و بعدش رفتیم زیر دوش و بعدشم اومدیم بیرون . از تمیزی و کم مویی من خیلی خوشش اومده بود. الان با هم حسابی حال میکنیم. یه بار با اون و یکی از دوستام که دو طرفه است سه تایی رفتیم توی طبیعت و چادر زدیم و علیرضا توی چادر هر دوی ما رو حسابی کرد. الانم بعضی وقتا باهاش تری سام میزنیم.

نوشته: محمود

لینک به دیدگاه
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

• اضافه کردن...

اطلاعات مهم

به زودی فعالیت در انجمن عمومی خواهد شد، حتما قوانین را مطالعه بفرمایید.