رفتن به مطلب

داستان تلمبه های وحشیانه به ترنس زنپوش

mohsen

ارسال‌های توصیه شده

گاییده شدن سیسی زیر تلمبه های وحشیانه یه نامرد

من‌ ترنسم هستم. می خوام داستان گاییده شدنم رو براتون تعریف کنم. یه دوستی دارم که چند سال از من بزرگتره و محرم رازم هست و فقط اون میدونه که من ترنسم و چند باری هم باهم سکس کردیم. البته دخول فقط دو بار داشتیم و مابقیش در حد عشق بازی و ساک زدن بوده. خیلی دوست داره من واسش ساک بزنم. منم کیرشو دوست دارم چون سیاهه و منم کیر سیاه خیلی دوست دارم. اما خب من علاقه زیادی به خشن گاییده شدن دارم و این دوستم یکم سوسوله و خیلی آروم می کنه و اون دوباری که کیرشو تو کونم کرد محکم منو نگایید و خیلی اروم بود. اما یه سیسی جنده مثل من اصلا از این مدل سکس خوشش نمیاد. واسه همین دنبال یکی میگشتم که به معنی واقعی کلمه منو بگاد. تو اینستا یه دوستی پیدا کردم که اونم ترنس بود مثل خودم و همشهری بودیم. باهاش قرار گذاشتم و یکی دوبار همدیگه رو دیدیم. مثل من خوشگل نبود، معمولی بود، با این حال بیزنس می کرد و می گفت خیلی مشتری داره. با خودم گفت وقتی این کلی مشتری داره پس من که خوشگلم حتما کلی خاطرخواه دارم‌. خلاصه گذشته تا یه روز اواخر تابستون همین دوست ترنسم زنگ زد و گفت فردا تو یکی از باغ های بیرون شهر دعوتم با چندتا دیگه از بچه ها، تو هم اگه دوست داری بیا. گفتم باشه ولی من یکم کار دارم و دیرتر میام. خلاصه فرداش حسابی به خودم رسیدم و چون احتمالا میدادم تو اونجا بکننم، یکم آرایش کردم و لباس زیر زنونه پوشیدم. یه سوتین اسفنجی بستم و روش یه کراپ صورتی نیم تنه تا بالای نافم پوشیدم یا شورت لامبادا پوشیدم و یه شلوار جین دخترونه سفید سایز ۳۱ پوشیدم که خیلی تنگ بود و کونم حسابی بزرگ نشون میداد. دوتا پیرسینگ هم داشتم که زنجیر داشت و ازش آویزون بود که اونا رو هم زدم به گوش هام. یه برق لب هم روی رژم زدم و راه افتادم با ماشین به سمت باغی که دوستم لوکیشنش رو فرستاده بود. حدود یک ساعت تو راه بودم تا رسیدم دم باغ و زنگ زدم به دوستم که بیاد در رو باز کنه. هیجان زیادی داشتم و با خودم میگفتم امشب یه شب رویایی هست واسم و حتما تو این باغ گاییده میشم. دوستم اومد در رو باز کرد. تا منو دیدی گفت جنده عجب کصی شدی. امشب اینجا پاره میشی. گفتم دیگه هرچی بشم پاره تر از تو نمیشم. خندید و همدیگه رو بغل کردیم و رفتیم داخل. یه باغ بزرگ بود و تهش استخر داشت. چند نفر اونجا بودن. یه پسر حدود ۳۶ ساله با هیکل فیتنس و قد بلند اونجا بود که تا منو دید آب از لب و لوچه اش آویزون شد اومد جلو و با خوش رویی سلام کرد و دست داد. کنار استخر همه نشسته بودن. دو تا میلف بودن دو تا دختر نوجوان و دوتا بچه ۸ ۹ ساله که بچه ی یکی از این میلف ها بود. با خودم گفت خب پس خبری از سکس نیست اینجا با وجود این بچه ها. توی یکی از اتاق ها هم یه پیری سبیل کلفت نشسته بود تریاک می کشید که گفتم داره واسه من کمرشو سفت می کنه. خلاصه تا شب کلی حرف زدیم و خوش گذروندیم. شب هم یه شام مختصر آماده کردن و خوردیم. بعد شام موزیک پخش کردن و گفتن برقصیم‌. منم که از خدام بود. یکی از میلف ها اومد اول سراغ من و گفت پاشو با هم برقصیم‌. اولش ناز کردم که دیدم همون پسره که گفتم، گفت پاشو دیگه. منم پاشدم و با میلفه شروع کردیم به رقصیدن و یکم بعد میلفه نشست و من تنها می رقصیدم. تمام مدت اون پسره نگاهش روی کونم بود و بد جور واسم تیز کرده بود. بعد از اینکه خسته شدم دیگه نشستم و یکم حرف زدیم. اون دوستم که ترنس بود یه کاری واسش پیش اومد و باید بر می گشت به شهر. به من‌گفت پاشو منو برسون. گفتم حالا نمیشه یکم بمونیم تازه داره خوش میگذره. گفت مثل این که تو کونت میخاره ها‌‌. امشب اینجا بمونی سالم برنمی گردی. چندتا مرد دیگه قراره بیان و اگه تو رو با این وضع ببین بهت رحم نمی کنند. خیلی ضد حال شد‌. من که دوست داشتم بمونم ولی مجبور شدم برگردم. وقتی خواستیم بیاییم، اون میلفه هم که بچه داشت باهامون اومد و ما برگشتیم به شهر‌.
خلاصه من که حسابی اون شب ضد حال خوردم و حالشو هم نداشتم دوباره برگردم اونجا. گذشت تا یکی دوماه بعد تو یکی از پارک ها همون پسره که اون شب تو باغ تو نخم بود رو دیدم. من دوباره همون شلوار رو پوشیده بودم ولی دیگه کراپ و سوتین نداشتم و به جاش یه تی شرت نارنجی پوشیده بودم. پسره خیلی ذوق کرد که منو دیده بود. ایدی اینستا رو گرفت و فالو کرد و گفت بهت پیام میدم. یکی دو روز بعد دیدم که پیام داده یکم صحبت کردیم و دیدم بحث رو کشوند سمت سکس. گفت بزار راستشو بگم من از اون شب که تو باغ دیدمت گفتم من این کون رو باید بگام و روت حشر زدم حسابی. خواهش می کنم بیا باهم سکس کنیم. بدجور توی نخت هستم و می خوامت. هم خیلی خوشگل و سکسی هستی و هم خیلی اندامت خوبه. مخصوصا کونت. البته من کونم زیاد بزرگ نیست ولی خب تو اون شلوار دخترونه بزرگ به نظر میاد. منم که خیلی دلم می خواست باهاش سکس کنم ولی یکم واسش کلاس اومدم و گفتم من واقعیتش تا حالا سکس نداشتم و باید خیلی با احتیاط منو بکنی که اونم گفت حله عزیزم. واسه دو روز بعدش قرار گذاشتیم.
شب ساعت ۷ قرار بود یه جا بیاد دنبالم. این بار یه لگ دخترونه پوشیدم و زیرش هم جوراب شلواری فیشنت و شورت لامبادا. سوتین اسفنجی مو هم بستم و یه سویشرت قرمز کوتاه پوشیدم که قشنگ تا بالای کونم میومد. رفتم سر قرار منتظر شدم تا بیاد. قبلش یکی دوتا ماشین جلوم ترمز زدن که سوارم کنند که منم محل نذاشتم. تا بالاخره با یه ۲۰۶ مشکی اومد و منم پریدم بالا. تا سوار شدم سریع چندتا لب ازم گرفت و راه افتاد سمت مکانش. مکانش یه کارگاه جوشکاری بود و اون بالا یه دفتر داشت‌ و رفتیم داخل دفترش… هوا یکم سرد شده بود و بخاری روشن بود. چون اونجا دوربین داشت ازش خواستم که چراغ رو خاموش کنه و تو تاریکی سکس کنیم که اونم قبول کرد. البته نور شعله بخاری بود و تاریک مطلق نبود. نشست روی صندلی و گفت بیا بشین روی پاهام. نشستم و شروع کرد ازم لب گرفتن. خیلی خوب بود لب دادن به یه مرد آلفا. اون دوستم که گفتم چند بار باهاش سکس داشتم نمیزاشت لب بگیریم و برای همین این لب دادن بهم خیلی لذت داد. بعدش لباسامو در اورد و خودشم لخت شد و من با لباس های زیر دخترونم بودم. یه تشک پهن کرد و من خوابیدم او اونم پرید روم. بدنش پر از مو بود و من بی مو و سفید. ریش هاشو می کشید به گردنم و من از حال می رفتم‌. زیر بغلمو لیس میزد. من دستامو دور کمرش حلقه کرده بودم و فشار میدادم و اون بیشتر منو می خورد و لیس میزد. هر از گاهی ازم لب می گرفت و بعد سوتینمو داد بالا و رفت سراغ سینه هام. منم که به سینه هام خیلی حساسم. نوکشو گاز می گرفت و میمکید. من اه و ناله سکسی می کردم. بلند شد روی سینه ام نشست و کیرشو گذاشت روی لبام و گفت بخورش کونی. من خیلی دوست دارم کسی بهم بگه کونی، خانم، جنده سیسی و… دهنمو باز کردم و کیرشو تا ته کرد توی حلقم و تو دهنم تلمبه میزد‌. دستاشو گذاشته بود روی دستام و دهنمو میگایید. بهتر از این نمیشد‌. کاملا روم مسلط شده بود و من هیچ کاری نمیتونستم بکنم و چی بهتر از این واسه یه سی سی جنده. بعدش یکم دیگه لبامو خورد و گفت برگرد. برگشتم به شکم خوابیدم. کف دستاشو می کوبید روی کونم و می گفت جونم به این کونت‌. گفتم بهم بگو شیوا. شیوا اسم دخترانه. گفت شیوا جون میزاری من این کصو بکنم؟ گفتم اره عزیزم بکن کصمو مال خودته. خوابید روم و محکم منو گرفت. اول چندتا لاپایی زد. گفتم کاندوم بزار، گفت نمی ریزم توش نگران نباش حامله نمیشی‌. گفت داگی شو که منم داگی شدم. یکم تف زد به سوراخ کونم و سر کیرشو گذاشت دم سوراخم. گفتم اروم بکنیا حرفم هنوز تموم نشده بود که بیشرف کیرشو یه جا هل تا ته تو کونم. کونم و پاهام وحشتناک درد گرفت یه اخ بلند گفتم و از زیرش در رفتم. گفتم من غلط کردم نمی خوام کون بدم. بزار برم یا لاپایی بکن. گفت دیگه دیر شده و من تا این کونو نکنم ولت نمی کنم. دوماهه روت حشرم و بیادت کلی جق زدم و حالا که گیرت اوردم باید حشرم تو کونت خالی کنم. بعدش هم، آخرش چی؟ مگه تو ترنس نیستی؟ خب باید گاییده بشی دیگه. تو دختری و دنبال کیری‌. الانم که کیر اینجاست پس دیگه لفتش نده و از کیرم لذت ببر. حرفاش بدجور حشریم کرد ولی وانمود کردم که نمی خوام. خلاصه دوباره داگی شدم و گذاشت تو کونم. و شروع کرد به تلمبه زدن. درد داشتم و با هر ضربه ای که به کونم میزد یه اخ می گفتم. بعد پوزیشن رو عوض کردیم و به کمر خوابیدم و پاهامو داد بالا و گذاشت روی شونه هاش و کیرشو دوباره چپوند توی کونم و شروع کرد گاییدن. تو این حالت دردش کمتر شد و دیگه درد نداشتم. همزمان که می کرد از لب هم میگرفت. البته لب گرفتن که چه عرض کنم، عملا لبامو می کند و می خورد. کیرم خوابیده بود ولی داشتم حال می کردم. پروستاتم داشت تحریک می شد‌ و با این که کیرم خواب بود داشتم حال می کردم. بی نظیر بود این حسی که برای اولین بار داشتم تجربه می کردم. صدای شالاپ شلوپش فضا رو پر کرده بود و منم ریز ناله می کردم. این صحنه که یه مرد واقعی تو این پوزیشن داره کونمو میگاد و از بدنم لذت میبره و کیرش تا ته تو کونمه و داره با بدنم حال می کنه و یه عضو از بدنشو داخل بدن من کرده تا حشرش و شهوتش رو روی من تخلیه کنه خیلی بهم حال میداد‌‌. بعد کیرشو در اورد و گفت به پهلو چپ بخواب و خودشم به پهلو پشتم خوابید. یهو ناخودآگاه خودم دستمو بردم پشتم و کیرشو گرفتم و گذاشتم دم سوراخم. با این کارم خیلی حشری شد یه جووون بلند گفت و گفت داری حال می کنی با کیرم شیوا جون. منم گفتم اره بگا دارم حال میام. خلاصه دوباره شروع کرد به گاییدن که یهو سرعتش زیاد شد. فهمیدم داره میاد. گفتم کیرتو دربیار نریز توش. اما نامرد هلم داد به شکم افتادم و خوابید روم و چندتا تلمبه محکم زد و آبشو تا ته خالی کرد توی کونم و همش جون جون می کرد. خیلی ناراحت شدم و گفتم مگه نگفتم نریز توش. گفت حیف بود این کون رو توش نریزم‌. تو خیلی خوبی شیوا جون و هیچ مردی از گاییدنت خسته نمیشه‌‌. گفتم اگه الوده باشی چی؟ گفت نگران نباش آلوده نیستم. خیلی تو ذوقم خورد و کلا زده شدم. هم بخاطر اینکه من ارضا نشدم و اینکه آبشو ریخت تو کونم و می ترسیدم ایدز گرفته باشم. سریع خودمو تمیز کردم و لباسامو پوشیدم و من رو رسوند همونجا که سوارم کرده بود. بدون خداحافظی پیاده شدم و رفتم خونه. سریع دوش گرفتم و خیلی استرس داشتم. فرداش رفتم مرکز ایدز و گفتم من رابطه پر خطر داشتم. گفتند خیلی خوبه که زود مراجعه کردی. یه سری دارو بهم دادن و گفتند بخور و چند روز دیگه بیا برای تست. چند روز بعد تست دادم که منفی شد و بعد گفتند شش ماه دیگه هم دوباره بیا تست بده. تست اولم که منفی شد تا حدودی استرسم کم شد ولی هنوز نگران بودم. شش ماه بعد دوباره تست دادم که بازم منفی شد و خیلی خوشحال شدم. گفتند برای اطمینان بیشتر ۸ ماه دیگه هم بیا تست بده‌. بعد از هشت ماه رفتم تست دارم و بازم منفی شد و دیگه مطمئن شدم که ایدز ندارم. اما این موضوع باعث شد که دیگه با کسی سکس نکنم و اعتماد هم نکنم. دوستان خیلی مواظب باشید و منم شانس اوردم که الوده نشدم‌. ضمن اینکه الان زگیل تناسلی هم خیلی زیاد شده و درمان هم نداره. ممنون که داستانمو خوندید.

نوشته: فرشید

لینک به دیدگاه
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

• اضافه کردن...

اطلاعات مهم

لطفاً اگر به سن قانونی نرسیده اید این سایت را ترک کنید Please Leave this site if you are under 18