رفتن به مطلب

داستان گی ساک زدن برای پیرمرد

minimoz

ارسال‌های توصیه شده

ساک برای پیرمرد

سلام و خسته نباشید خدمت دوستان عزیز
میخوام داستانی که چندسال پیش برام اتفاق افتاد رو تعریف کنم
چند سال پیش تو اینستا به شدت پیج های فاعل و مفعول مد شده بود که کامنت میزاشتن همین الآنم همین جوره
اون موقع من تقریبا 18 سالم بود. دلم میخواست ساک زدن رو تجربه کنم .تو همین پیجا با خیلی از آدما صحبت میکردم ولی به توافق نمی‌رسیدم یا سایز کوچیک بودن یا شعور نداشتن دوست داشتن همون لحظه یکی باشه واسشون بخوره ولی من دنبال یکی بودم که وقت بزاره که با هم بیشتر آشنا بشیم و سایزش بزرگ باشه اینم برام خیلی مهم بود . تا اینکه با یه پیرمردی آشنا شدم کیرش به شدت بزرگ بود و اهل صبر بود با هم صحبت کردیم و من از علاقم میگفتم و اونم حال میکرد تا اینکه موقع قرار گذاشتن شد و گفتیم کجا قرار بزاریم و اون گفت حمام عمومی سراغ داره و طرف رو میشناسه .منم موافق بودم یه جای عمومی بی درد سر بدون هیچ داستانی راحت میتونم براش بخورم و قرار گذاشتیم و من رفتم سر قرار وقتی رسیدم اون زودتر رسیده بود و منتظر من بود سلام و احوال پرسی کردیم و گفت بیا داخل ماشین تا باهم یکم صحبت کنیم و بریم گفتم باشه .سوار شدم و برنامه رو مرور کردیم که وقتی داخل حمام شدیم به صاحب حموم بگه که من نوه اون هستم و اومدم کیسه بکشم براش .وقتی داشت داخل ماشین صحبت می کرد دهنش بوی گند میاد از اون بوهایی که بده ولی آدم کرمش میگیره که هی بوش کنه .رفتیم داخل حموم و صاحب حموم گفت که نوه من هست و اومده پشتمو کیسه بکشه .یارو هم یه لبخند زد و گفت خوش بگذره .رفتیم داخل حموم و لخت شدیم اون شروع کرد نوک سینمو بخوره و منم شهوتی شدم کیرشو از روی شورتش گرفتم حسابی شهوتی شده بودیم و من طاقت نیاوردم شورتشو کشیدم پایین.کیر بزرگش عین فنر پرید بیرون .واقعا بزرگ و خوردنی بود . شروع کردن به خوردن و مک زدن .حسابی بزرگ شده و ورم کرده بود .منم حسابی داشته مک میزدم .روانی شده بود.بلندم کرد که بکنه تو کونم . برناممون این نبود ولی منم بدم نمیومد که کونم رو بکنه با این کیر کلفتش .شامپو زد ولی هرکاری کرد نرفت تو .بیخیال شد .دوباره پریدم رو کیرش و شروع کردم به خوردن انقد خوردم که دیوونه شد و ارضا شد کامل آبشو ریخت روی صورتم .خیلی عالی بود .هم اون رازی بود و هم من . ولی هرچی بعدش التماس کرد که بازم برم قبول نکردم و یه حس تخمی عذاب وجدان منو گرفته بود . حس دو به شک واقعا مزخرفه.ای کاش بازم براش می‌خوردم . ولی در کل خاطره خوبی بود . ممنون از دوستان که خوندید این داستان رو

نوشته: محمد

لینک به دیدگاه
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

• اضافه کردن...

اطلاعات مهم

لطفاً اگر به سن قانونی نرسیده اید این سایت را ترک کنید Please Leave this site if you are under 18