رفتن به مطلب

داستان سکس گی مربی حشری

mame85

ارسال‌های توصیه شده

داستان شورت قرمز من و مربی حشری

تابستون که شد تصمیم گرفتم کلاس بسکتبال ثبت نام کنم . کلا از بچگی ورزشی بودم اما بخاطر مدرسه و امتحانات نتونستم کلاس برم تا الان که تابستون شده . یه باشگاه نزدیک به خونمون رفتم و شماره مربی رو گرفتم بهم گفتن به مربی پیام بده زمان کلاس و شهریه رو باهات هماهنگ می‌کنه . شیش پیام دادم مربی خیلی گرم و صمیمی جواب داد و صحبت کرد ، وسط صحبتمون ازم خواست عکسمو بفرستم براش تا اگه اومدم کلاس منو بشناسه ، من یه عکس قدیامو که با لباس ورزشی تو باشگاه بود فرستادم و اون یه استیکر قلب فرستاد و گفت اوکیه فردا ساعت ۶ بیا . من ۱۷ سالمه و بدن سفیدی دارم ، لاغر اندامم اما کون تپلی و بدن گوشتی دارم ، از این لاغر تو پراا:) . مربی رو که دیدم منو شناخت و بهم گفت برو لباساتو بپوش آماده شو واسه تمرین ، من یه رکابی شلوارک سفید پوشیدم با جوراب قرمز و کفش سفید ، از نگاهای مربی حس میکردم یه جوری نگاه می‌کنه و انگار که همش به بدنم نگاه میکنم ، حس میکردم و شهوت تو چشماش می‌دیدم . منم از بچگی با دوستام چون گی کرده بودم و دستمالیم کرده بودن یه جورایی خوشم میومد از مردا که روم سلطه داشته باشن . موقع تمرین چون من تازه کار بودم به بهونه این که حرکت و بهم نشون بده میومد به بدن و دست و همه جام دست میزد . مثلا میخواست نشونم بده چطوری شوت کنم میومد پشت من و دستامو می‌گرفت بدنشو می چسبوند به بدنم و می‌گفت باید اینطوری شوت بزنی ، منم داشتم روی کونم کی‌روش حس می‌کردم که شق شده و خجالت کشیده بودم ، چون بچه های دیگه هم اونجا بودن خیلی نمیتونست نزدیک بشی و وقتی دور من خلوت میشد نزدیک من میشد ، تمرین که تموم شد همه داشتن میرفتن از باشگاه که برن خونه مربی منو صدا زد گفت
مربی : خیلی بدرد ورزش میخوری و اگه خوب کاری کنی میتونی حتما تو تیم بازی کنم
من : مرسی مربی ، من سعیمو میکنم که همینطور باشه .
مربی : راستی این باشگاه امکانات زیادی داره اگه دوست داشتی میتونی بری دوش بگیری و بعد بری خونه
من : چه خوب ، ولی فکر کنم بهتره برم خونه دوش بگیرم و جلسه اول از حمام استفاده نکنم .
مربی : نه اشکالی نداره به هر حال توئم مثل شاگردای دیگه ، دلت نمی‌خواد میری خونه بوی بدنت همه رو خفه کنه که بچه
زدیم زیر خنده و منم با اینکه هول شده بودم و خجالت می‌کشیدم قبول کردم ، چون مطمئن بودم اگه برم حمام اونم با من…
حمام خالی بود و بچه های سانس خودمون رفته بودن و سانس بعدی هم تازه اومده بودن که تمرین کنم ، من دنبال مربی رفتم اون پشت باشگاه که حمام رو بهم نشون بده .
حمام چند تا اتاق جدا جدا بود که هر کدوم برای یک نفر بود و می‌تونستی تو رختکن لباستو عوض کنی بری دوش بگیری ، به مربی که گفتم من حوله و صابون و هیچی همراهم ندارم گفت حوله از باشگاه و مایع بدن هم که داخل خود حمام هست بهم میده ، داخل رختکن که رفتیم مربی گفت اونم می‌ره دوش بگیره و خیلی عرق کرده برای همین مجبور شدم کنار اون لباسامو عوض کنم و لخت بشم ، به مربی که گفتم خجالت میکشم گفت مردا و پسرا که دیگه نباید خجالت بکشم از هم بچه و خندید
لباس و همچی رو در آورد و فقط یه شرت سفید پاش بود از زیر شرت کیرش که حسابی شق کرده بود مشخص بود منم لباسامو در آوردم و یه شرت قرمز تنگ پوشیده بودم کونم قلمبه ای و کیرم از جلو پیدا بود . مربی همش زیر چشمی نگاهم میکرد و منم کم کم داشت خوشم میومد میدونستم اونم دنبال موقعیت تا…
داخل حمام که رفتم حمام جا برای دو ، سه نفر بود اما هر اتاق برای یک نفر بود ، داخل اتاق خودم که بودم و دوش رو باز کرده بود داشتم بدنمو میشستم دیدم مربی در زد و گفت : اگه میشه میتونی بهم کمک کنی و پشتمو تمیز کنی ، به هر حال یه شاگرد برای مربیش باید از این کارا بکنه یا نه و خندید . من لخت مادرزاد بودم و در باز کردم دیدم مربی هم لخته و یه کیر کلفت ازش اویزوونه انگار که کیر داشت از جا در میومد و حشری شده بود . اومد داخل حمام و گفت : میخوای من اول برای جبران کمرتو بکشم بعد تو مال منو ، منم که دست و پامو گم کرده بودم فقط گفتم چشم .
مایع ریخت رو بدنم و با لیف شروع کرد همه جای بدن بی مو و سفیدی مو کشیدن . یکهو احساس کردم یه دستش رو کونم مونده و داره همینطوره میماله ، دیدم لیف و درآورد از دستش و با جفت دستش داره کونمو میماله . پرسیدم : اینم جزو تمیز کردن حساب میشه مربییی اون گفت : می‌خوام آمیزش کنم برات تا یه هدیه قشنگ بدم بهت . منم که شیطون شده بودم گفتم : آقا مربی چی میخوای بدی بهم . گفت : اول باید خوب بمالمش تا پاره نشی کوچولو …
با انگشتاش سوراخم حسابی باز کرد و کم کم گردنمو شروع کرد مکیدن و سینه هامو می‌مالید . حس میکردم عروسکش شدم و خودمو کامل رها کردم . روی زانو نشوندم و داگی شدم گفت جایزت قراره کونتو پاره کن کوچولوی من . کی‌روش آروم آروم هل داد تو صدای جیغم که میخواست بلند بشه دستشو گذاشت جلوی دهنم و گفت قرار نیست به همین راحتی ولت کنم . اشک تو چشام جمع شده بود و نمیتونست کیر داغ و بزرگشو تحمل کنم . شروع کرد تلمبه زدن و من زیر دستش نفس نفس میزدم . کیرشون در آورد گفت جنده کوچولو وقتشه با دهنش مربیشو خوشحال کنه ، سرمو گرفت تو دستش من رو زانو نشستم اون ایستاد و کی‌روش کوبید تو صورتم و بعد هل داد تو دهنم . تا خایه هاش داشتم حس میکردم ، نمی‌تونستم نفس بکشم و زیر کیرش اوق میزدم و آب دهنم می‌ریخت همه جا و من سرفه میکردم ، شروع کرد تلمبه زدن تو دهنم منم داشتم مثل یه برده جنسی لذت می‌بردم ازش ، تو چشام نگاه کرد گفت : بچه کونی هر جلسه بعد تمرین سرویس میدی به مربی یا بزنم در کونت؟ کیرش تو دهنم بود منم نتونستم جواب بدم که یکهو هم شد زد در کونم محکم ، داشتم درد می‌کشیدم اما لذت بخش بود ، دوباره ازم پرسید بچه کونی سرویس میدی یا نه ، منم با چشام تائید کرد که کیرشو در آورد و سرمو گرفت تو چشام نگاه کرد گفت : آفرین جنده کوچولو مربی دوست داره ، وقتشه خایه هامو بلیسی می‌خوام ابمو بریزم رو صورتت . شروع کردم خایه هاشو لیسیدن و خوردم که یکهو تمام آب کیرش پاشید تو چشام و صورتم . روی زمین رها شدم احساس عجیبی داشتم ، مربی که ارضا شده بود اومد بالا سرم گفت ، آب کیرم باشه جایزت بچه :) ، بدنشو شست و در و باز کرد رفت بیرون گفت حوله گذاشتم دمه در اومدی بیرون بردار کون قلمبه :)
من روی زمین رها شده بود و از این حس که مثل بردش بودم خوشحال بودم و با خودم فکر کردم جلسه بعدی چیکار کنم که…
داستان کامل خیالی و همینطوری ، ادامه دار اگر حمایت بشه💞

نوشته: کوچولو

لینک به دیدگاه
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

• اضافه کردن...

اطلاعات مهم

لطفاً اگر به سن قانونی نرسیده اید این سایت را ترک کنید Please Leave this site if you are under 18