رفتن به مطلب

داستان سکسی پیدا کردن مشتری از دیوار

arshad

ارسال‌های توصیه شده

عشق و حال از طریق دیوار

سلام من اسمم جواد هستش ۲۹ سالمه اهل تبریز،نمیدونم این داستان هایی که میگن حقیقت داره یا نه ولی داستان من کاملا واقعیه خب بریم سراصل مطلب،قدم ۱۸۰،وزنم ۷۸ فیسم کاملا مردونه تیپمم اکثرا اسپورت دوس دخترام میگن قیافم شبیه بازیگرای ترکیه س واقعا قیافم جذابه این داستانم واسه اسفند سال ۱۴۰۱ هستش،داشتم تو دیوار تو بخش کیف و کفش زنونه گشت میزدم که دیدم یه خانمی که ساپورت تنش بود و کفش اسپورت پوشیده بود ساق پاهاش معلوم بود از این ساپورتای ۹۰ پوشیده بود کاملا سفید بود پاهاش باخودم گفتم بذا ببینم میتونم مخشو‌ بزنم الکی رفتم چت‌کردم باهاش گفتم بیام کفشارو ببینم واسه خواهرم خلاصه شمارشو گرفتم و تو ساعتی که مشخص کرده بودم رفتم واسه دیدن کفشا وقتی رسیدم سرقرار هنوز نیومده بود نشسته بودم تو ماشین دیدم زنگ زد گفت من وایسادم کنار خیابون و شما کجایین گفتم نشستم تو ماشین،ماشینم ۲۰۶ صندوق داره خلاصه اومد دیدم خدایاااااا چه کصیه این شیشه رو دادم پایین سلام و احوال پرسی گفتم بشینین یکم تخفیف بگیرم ازتون(باخنده)اونم خندید و گفت شما اصلا پول ندین دیدم نه از قیافم خوشش اومده خلاصه پسریم میفهمیم کی خوشش میاد خلاصه کفشارو الکی گرفتم ازش و گفتم جایی میرین برسونمتون گفت نه مرسی خودم میرم یکم اصرار کردم قبول کرد گفت میرم سمت چهارراه ابوریحان،بچه های تبریز میدونن کجارو میگم خلاصه تو مسیر هی داشتم روناشو دید میزدم خیلی رونای خوبی داشت همون ساپورت تنش بود خیلی سکسی بود لامصب خلاصه رسیدیم مقصد و پیادش کردم رفت داشتم همونجوری نگاش مبکردم که چرا نتونستم تورش کنم خلاصه باکلی فحش و بدوبیراه رفتم یه دوری بزنم همش تو فکرش بودم خلاااااصه بعد چن روز که از یادم رفته بود دیدم ینفر پیام داد دیدم بلههههه خودشههههه گفتم بااین اس کصتو به باد دادی چون مطمئن بودم که کارشو میسازم باهاش داشتم اس بازی میکردم‌که‌گف میتونم بپرسم اسم عطری که زدین چی بود منم گفتم باید حضوری بگم خلااصه با کلی عشوه و ناز قبول کرد همدیگرو ببینیم رفتم سرقرار سوارش کردم و رفتیم دور زدیم اینبار از دفعه قبل سکسی تر پوشیده بود خیلی استایل خوبی داشت باهاش که حرف زدم دیدم از شوهرش طلاق گرفته و کلی و هات بود معلوم بود از حرف زدناش اشاره به رابطه جنسیسون کرد که نمبتونس برطرف کنه منم کرمم گرفته بود گفتم بعضیا انگار دوس دارن زنشونو نکنن یه خنده کوچیکی کرد و ازم‌پرسید اسم‌عطرتو نمیگی که از داشبورد برشداشتم و بهش دادم یکم که زد به مانتوش چشاشو بست باخودم گفتم این اخررررر شهوته بخدا خلاصه بعد چن بار قرار گذاشتن باهم‌اوکی شدیم‌اسمش المیرا بود رنگ پوستش واقعااااا سفیده سفید بود همش میبردمش خونه ابجیم اخه با دامادمون خیلی راحتم و همیشه دوس زن یا دوس دخترامو میبردم خونه اونا خلاصه ۳،ف باری رفتیم‌ خونشون ولی اصلا بهش دستم‌نمیزدم میگفتم باید خودش بخواد همیشه اینطوری بودم خلاصه بار‌اخر گفت جواد تو چرا اینطوری هسی گفتم چجوریم گفت نه بغلم میکنی نه بوسم میکنی گفتم باید خودت بخوای گف میخواااام دقیقا باهمین لحن،رفتم نشستم پیششو بغلش کردم باموهاش ور میرفتم اینم بگم داشتم از شهوت میمردم ولی جلو خودمو گرفته بودم خلاصه کیرم داشت میترکید گف جواد بوووووووس اروم بوسش کردم دیدم خانم داره میمیره فهمیدم وقتشه اروم لباشو بوسیدم اونم لبای منو بوسید همینطوری داشتیم ادامه میدادیم که دستمو بردم سمت سینه هاش سینه هاش عجیب سفت بودن خودش گف ۸۰ هستش خلاصه مانتو و پیرهنشو دراوردم از رو سوتین سینه هاشو میخوردم داشت اه و اوه میکرد منم بیشتر وحشی میشدم سوتین رو دراوردم دیدم وااااااای چه سینه هایی دقیقا شبیه سینه های التا اوشین بود بازیگر پورن خییییلی سفید بود لاکردار خلاصه که یکم خوردم دستمم رو کصش بود خودش با دستش دستمو رو کصش حرکت میداد میخواستم بیشتر حشری بشه با دست دیگش کیرمو میمالید اروم شلوارو دادم پایین دیدم چه بدنی خدااااااا زود از رو شورتی که خیلی فانتزی بود داشتم کصشو فقط بو میکردم چه بویی میداد خدایا انگار فقط رو زمین کص این بود خلاصه شورتو دادم پایین همه چی تموم هرچقدر بگم کمه مثل وحشیا که کص ندیده افتادم رو کصش داشتم میخوردم فک کنم نیم ساعتی خوردم که بعدش خودش گف دو بار ارضا شدم بلند شدم شلوارمو دادم پایین از دیدن کیرم یه لحظه چشاش سیاهی رف اخه کیرم هم خوش فرمه انقد رفته تو کص همم سفیده پوست منم سفیده خلاصه با حرص و ولع خاصی داشت میخورد ۱۰ دیقه ای خورد دیدم نمیتونم دووم بیارم قبلش خودمو ساخته بودم میدونستم یکی دو ساعتی کار دارم انداختمش رو زمین و خودمم افتادم روش ۵ دیقه ای کیرمو میکشیدم رو‌کصش التماسم میکرد بکنمش منم باحرفاش خیلی هات میشدم خلاصه اروم سرشو کردم تو دیدم یه اه بلندی کشید زود کیرمو باز کشیدم بیرون گف توروووو خدا بذار تو کصم دیگه اهههههه داشت حرص میخورد خلاصه با یه حرکتی تموم کیرمو کردم تو کصش ۲۰ دیقه همینطوری تو زمین داشتم کصشو میکردم که گفت جاوید بغلم کن دیدم داره ارضا میشه وقتی ارضا شد گرفتم بغلم و بلندش کردم سرپا اونم تو بغلم داشتم جرش میدادم اونم اهش بلند شده بود داشتم همه مدلارو میزدم از مدل داگی از اول خوشم نمیاد خلاصه بعد یک و نیم ساعت کردن کصش دیدم نمیتونم از کونش بگذرم اینم بگم من بیشتر از کس کون رو دوست دارم گفتم الی میخوام کونتو جر بدم اونم هاااات گف جرم بده جاوید جر بدهههه برش گردوندم یکم با کونش بازی کردم خیلی رو فرم بود خلاصه با هر زحمتی کیرم رفت تو کونش داشت کونش میرقصید جلوم گفتم میریزم کونت گفت باشه منم تا آخرین قطره ریختم تو همونطور خسته خوابیدم روش خوابمون برده بود بلند شدیم رفتیم حموم اونجاهم کصشو خوردم و باز ارضا شد اومدیم رفتیم بیرون یه معجون خوردیم البته بیشترشو‌ من خوردم رسوندم خونشون همیشه هم باهم سکس میکنیم اگه خوشتون اومد لایک رو بزنین که یه خاطره دیگه هم از یکی دیگه دارم که براتون بفرستم

نوشته: جواد

• Like 1
لینک به دیدگاه
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

• اضافه کردن...

اطلاعات مهم

لطفاً اگر به سن قانونی نرسیده اید این سایت را ترک کنید Please Leave this site if you are under 18