رفتن به مطلب

داستان سکس با جنده در هتل

migmig

ارسال‌های توصیه شده

سکس تو هتل با جنده

سلام ساشا هستم تو یکی از هتل های شمال کشور تو شیفت شب کار میکنم نمیگم خیلی پا داده کس بکنم ولی سالی یکی دوبار پیش اومده چون خیلی وقته تو این هتل کار میکنم خیلی بهم اعتماد دارن صاحبشم یه ادم پیره فقط پول واسش مهمه یه شب ساعت ۲ بود یه خانومی با آژانس اومد هتل گفت اتاق میخوام اسمش مرجان بود
قد متوسط سینه و باسن نرمال داشت یه فیس بانمکم داشت حدوداً ۳۰ سالش بود اتاق رو بهش نشون دادم گفت اوکیه فقط یه چیزی من بیزنس میکنم اینجا اوکیه مشتریامو راه بندازم یا نه ؟ من شوک شدم اصلا بهش نمیخورد این کاره باشه بهش گفتم من خودم اینجا کار میکنم فقط شبا هستم باید خیلی مواظب باشیم شرایط رو بهش گفتم او موقع که پارسال بود نفری ۵۰۰ میگرفت بهم گفت خودت مشتری بیاری بهت پورسانت میدم هر ۳ تا مشتری هم که بیارم اینجا یا بهت پورسانت میدم یا برنامه داشته باشیم نزدیک یک ماه و نیم هتل بود من اوایل اصلاً خودمم کف نشون نمی دادم تا یک هفته
بعدش دیگه باهم اوکی شدیم خیلی رفیق شدیم واسم بعضی وقتا از بیرون غذا میوورد باهم شوخی میکردیم خلاصه باهم خیلی صمیمی شدیم یه بار یه نفر پولشو نداده بود تو هتل این خیلی ترسیده بود منم هیکلم درشته رفتم‌ خایه یارو رو کشیدم پولشو گرفتم این خیلی حال کرده بود من دو شب در هفته تو هتل افم به خاطر این که شیفت شب وایمیستم یه شب پیشنهاد داد گفت این هفته کلبه بگیر بریم عشق و حال خسته شدم از کار کردن گفت کلبه با من بقیه چیزاش با تو ما قبلا تو هتل سکس داشتیم ولی سر پایی و معمولی این دفعه قرار بود خارج هتل باشه بدون استرس یه حال دیگه ایی داشت خلاصه یه کلبه استخر دار خوب گرفتش منم کباب و مزه و عرق گرفتم با ماشین من رفتیم سمت کلبه هوا سرد بود یه خورده تو حیاط کلبه آتشدان ‌داشت اتیش و روشن کردیم کباب زدیم جفت هم موزیک پلی کرده بودیم داشتیم پیک میزدیم اصلا باورم نمیشد این همون دختریه که با روزی ۵ ، ۶ نفر میخوابه خودم واسش مشتری جور میکردم راجب گذشتش میدونستم یه چیزایی ولی نمیخواستم دپ بشه اون شب منم ضد حال بخورم تقریبا بیشتر یک و نیم و خوردیم دوتایی گفتم بریم استخر گفت بریم من قلیون گرفتم گذاشتم لب استخر بعدشم خودمون رفتیم تو من تاپمو در نیوردم چون گفتم درشتم خیلی وقتم بود باشگاه رو ول کرده بودم از فرم افتاده بودم ولی سرشونه و بازوم خوبه هننوز واسه همین از رو لباس زیاد معلوم نیست خودش فهمید اومد گفت خجالت‌نکش دربیار لباستو منم دو اوردم اینم با یه شرت‌بدون
سوتین اومد تو اب سینه هاشو دیدم به خاطر مستی کیرم بلند شد دیدش خندش گرفت اومد پیشم پشتشو بهم کرد قلیونو ازم گرفت کونشو چسبوند به کیرم تو اب داشتم میمالیدمش دستم گذاشت رو سینش از پشت گردنشو میخوردم بو بهشت میداد کسکش یه چندمین تو این حالت بودیم شلنگ قلیونو پرت کرد برگش سمتم شروع کرد به لب گرفتن یه جثری لب همو میخوردیم انگار عاشق هم بودیم دستمو کردم تو شرتش کسشو‌میمالیدم اونم کیرمو گرفته بود کیرم معمولیه ولیه کلفتیش خوبه یه چند مین تو همین حالت بودیم من رفتم لبه استخر شروع کرد واسه من ساک زدن خودش تا کمر تو‌اب بود منم پاهام تا مچ تو اب بود از زیر خایه هام کیرمو میخورد میومد تا سرش یه دفعه میکرد تو دهنش انقدر خوب خورد که نزدیک بود ابم بیاد زیر بغلشو گرفتم کمکش کردم اومد لب استخر انقدر مست بود شروع کردم به کس خوردن 😂 جا هامون عوض شده بود کسشو لیس میزدم‌بالاشو گاز میگرفتم دستش تو موهام بود هی سرمو فشارش میداد به سمت کسش یه چند مین گذشت اومدم بالا لب استخر از این صندلی های راحتی که میشه خوابید داش دارز کشیدم اومد روم کیرم گرفت گفت این میخواد به تو کسم گفت اره عشقم کیرم کرد تو کسش انقدر داغ بود که مستیم پرید 😂 با لا پایین میکرد خودشو منم داشتم سینه هاشو که بهم میخورد میدیدم بعد از چند دقیقه بلند شدم وایستادم اونم رو همون صندلیه قمبل کرد من داشتم تلمبه میزدم کله استخر شده بو صدای شالاب شلوب بعد از چند تا تلبمه محکم که زدم ابم اودم ریختم رو کمرش خیلی اب اومد ازم تعجب کرده بودم ولو شدم بعد چند مین بلند شدیم کنار استخر دوش گرفتیم وسط دوش گرفتن دوباره لب گرفتیم دم گوشم گفت من بازم میخوام تو میتونی گفتم چرا که نه لاله گوشم‌ گاز گرفت خودمونو خشک کردیم رفتیم رو تخت شروع کرد ساک زدن کیرم دوباره سیخ شد اومد روش کیرم کردم تو کسش یه اخی گفت تمام تنم مور مور شد ازش لب گرفتم مرتب تلمبه میزدم چشاشو بسته بود دستشو دور گردنم حلقه کرد بود گوشامو بوسای ریز میکرد کارشو بلد بود منم وحشی شده بود محکم تلمبه میزدم یه دفع دستاش گذاشت رو کونم چنگ میزد میگفت محکم تر بزن چشاش قرمز شده بود منم محکم داشتم تلمبه میزدم یه دفعه جیغ زد کمرش اومد بالا دوتا دستش همینجوری کونم بود ناخوناش رفته بود تو گوشتم منم این صحنه رو دیدیه بود داشتم ارضا میشدم میخواستم در بیارم دستاش نزاشت باهم دیکه ارضا شدیم کله ابمو خالی کردم تو کسش مثل وحشیا لبشو خوردم و کنارش دراز کشیدم خودمونو تمیز کردیم مثل زن و شوهر تا صبح همو لخت بغل کردیم خوابیدیم داشتیم میخوابیدیم لپ و بوس کرد گفت مرسی ددی خیلی حال داد و خوابیدیم فرداش برگشتیم من سریع رفتم ازمایش دادم خودمو لعنت میکردم که چرا بدون کاندوم کردم خداروشکر چیزی نشد بعد یک ماه و نیم از پیشم رفت چون داشت تابلو میشد الان کم و بیش در ارتباطیم عید قراره بیاد سمتم امیدوارم خوشتون اومده باشه🙏

نوشته: sasha

لینک به دیدگاه
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

• اضافه کردن...

اطلاعات مهم

لطفاً اگر به سن قانونی نرسیده اید این سایت را ترک کنید Please Leave this site if you are under 18