رفتن به مطلب

داستان گی پسرخاله کیر کلفت

chochol

ارسال‌های توصیه شده

گی با پسرخاله‌ی کیر کلفت

سلام دوستان سعید هستم ۳۶ ساله .قدم ۱۷۵ کمی تپل و کیرم ۱۷ سانت و قلمی یه پسرخاله دارم محمد اسمشه و از من کمی بلندتر و لاغرتر ولی کیر کلفتری داره کیرش ۱۵ سانته و کلفت . منو محمد زیاد باهم سکس داشتیم و یه وقتایی که کسی خونه نبود دزدکی با هم میرفتیم حمام و از این حرفا دوران مجردی تموم شد هر دو تا ازدواج کردیم و حدود ۱۵ یا ۱۶ سال از این ماجرا میگذشت البته گاهی بهم پیام میدادیم و زنگ میزدیم ولی در حد احوالپرسی تا اینکه یه روز سر کار بودم محمد پیام داد گفت یه چیز بگم راستشو میگی گفتم بگو گفت یادته باهم میرفتیم حمام گفتم خوب گفت اگه الان هم جور بشه میایی باهم بریم حمام گفتم روم نمیشه مگه تو روت میشه گفت اره گفتم ای ناقلا اگه بهت بدم میکنی گفت آره خلاصه بعد از کلی سکس چت و زنگ و فرستادن عکس کیر و کونمون برا همدیگه قرار شد از سر کار اومدم هماهنگی کنیم بریم حمام ‌ .چند روز بعد اومدم خونه یه روزش خونه تنها بودم زنگش زدم بعد نیم ساعت خودشو رسوند خونه من من با شلوارک بدون شورت بودم کیرم نیمه بلند بود تا اومد داخل از رو شلوار دیدم کیرش بلند شده بعد از احوالپرسی و کمی خجالت دست کرد تو شلوارک کیرم رو گرفت گفت اوووف چقدر بزرگه گفتم اخرین باری که دیدیش ۱۵ سال پیش بوده منم زیپ شلوارش رو باز کردم و کیرش رو مالیدم .گفت بریم حمام. دوتایی لخت شدیم رفتیم داخل حمام اوووف کیرش کلفت بود زیر دوش کمی براش ساک زدم و بعد اون برا من ساک زد من کمی زود ارضا هستم گفتم زیاد نخور الان آبم میاد‌ دوش آب رو زدم یه گوشه بلند شد و من خوابیدم از پشت نشست روم و با دوتا دستام کونمو باز کردم با انگشت کرد تو کونم کمی جا باز کنه و کنی که باز شد تف زد سر کیرش رو با فشار کرد تو کونم داشتم جر میخوردم کیرش خیلی کلفت بود بعد از چند دقیقه تلمبه زدن دیه درد نداشتم و اونم حال میکرد تا یه لحظه دیدم کونم داغ شد آبش رو خالی کرد تو کونم و چند لحظه همون طور روم خوابید بعدش بلند شد و گفتم بخواب نوبت منه کون منو جر میدی خوابید و من کیرم قلمی تر از اونه با یکم اشاره رفت تو و یه چند تا تلمبه ابمو خالی کردم تو کون محمد بعدش دوش گرفتیم و اومدیم بیرون و از اون موقع به بعد چند باری با هم سکس داشتیم امیدوارم خوشتون اومده باشه دوستای کون باز

نوشته: سعید

لینک به دیدگاه
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

• اضافه کردن...

اطلاعات مهم

لطفاً اگر به سن قانونی نرسیده اید این سایت را ترک کنید Please Leave this site if you are under 18